E – kirjat kasvattavat suosiotaan kovasti. Suomessa laajin e-kirjavalikoima löytyy Elisa kirja palvelusta. Palvelun käyttö on helppoa ja sujuvaa. Rekisteröitymisen jälkeen kirjoja pääsee heti ostamaan. Maksutapoja löytyy useita, verkkomaksut,visa,visa electron ja mastercard. Kaikkein helpoin on kuitenkin kuukausilasku, jolloin voit ostaa kirjan heti yhdellä klikkauksella ja laskutus on kerran kuussa.

Palvelusta löytyy myös ilmaisia klassikoita sekä näyteluvut melkein kaikista kirjoista. Valikoimista löytyy jokaiselle jotain, lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhoille. Ja jos ei jaksa itse lukea, aina voi kuunnella äänikirjaa. Uutuuksia saapuu koko ajan, ja joissain tapauksissa kirja ilmestyy elisa kirjaan ennen kuin kirjakaupoissa julkaistaan ollenkaan. Tarjouksia on aina, ja uusia kirjoja saattaa saada hyvinkin halvalla. Palvelun käyttäjänä saa myös silloin tällöin yllätyksenä ilmaisiakin kirjoja, joten ehdottomasti kannattaa käydä rekisteröitymässä elisa kirjaan.

Alla muutamia hintavertailuja tämän hetkisen tilanteen mukaan.

Gillian Flynn – Teräviä Esineitä

  • Elisa kirja 16,90 Saatavilla
  • Suomalainen 29,95(paperi), 15,95(e-kirja) Ennakkotilattavissa

John Green – Arvoitus nimeltä Margo

  • Elisa kirja: 14,90
  • Suomalainen 19,95 (paperi), 17,95 (e-kirja)

Jari Nissinen – Paha Mieli

  • Elisa Kirja : 20,90
  • Suomalainen : 32,95 (paperi), 19,95 (e-kirja)

Miksi siis ostaa kirjoja paperiversiona kun ne saa paljon halvemmalla e-kirjana? Itse kannatan sekä E muotoisia kirjoja että ihan oikeitakin kirjoja. Omanlainen tunnelma molempia versioita lukiessa. Kesäpäivänä auringonpaisteessa parempi kulkea oikean kirjan kanssa, kun taas illalla hämärässä sängyssä parempi lukea e- kirjaa. Itsellä siis ainakin molempi parempi ja ahkerassa käytössä sekä sähköinen, että paperinen kirja.

elisa