Naisten suuressa suosiossa ovat erilaiset eroottiset kirjat ja kirjasarjat. Fifty Shades räjäytti potin ja sen jälkeen onkin alkanut ilmestymään enemmän ja enemmän eroottisia kirjasarjoja. Kuitenkin romantiikkaa kirjoista on löytynyt jo kauan ennen fifty shadesia, ei vain välttämättä yhtä tarkkaan kuvattuna kuin nykyisissä eroottisissa kirjoissa. Harlequin – kirjoista löytyy paljon materiaalia romantiikannälkäisille. Ovathan ne erittäin suosittuja kirjoja naisten keskuudessa.

J.R Wardin Mustan tikarin Veljeskunta -sarjassa erotiikkaa ja seksiä esiintyy kirjoissa paljon. Jokaisessa kirjassa keskitytään yhteen veljeskunnan vampyyrisoturiin ja hänen tarinaansa. Sarjaa voi suositella kaikille fantasiaan, romantiikkaan ja vampyyreihin kiinnostuneille lukijoille.  Tähän mennessä sarjassa on ilmestynyt 12 kirjaa joten luettavaa riittää!

After- sarja on alunperin Wattpadissa ilmestynyt One Directionin fanfiction, mutta tarina saavutti niin suuren suosion että se päädyttiin painamaan myös kirjaksi. Sarjaa on kirjoittanut Anna Todd. Sarja kertoo kiltistä Tessasta joka collegeen lähdettyään törmää “pahapoika” Hardiniin. Juonittelua, jännitystä, draamaa ja paljon kuumaa seksiä, siinä tämän sarjan ainekset jotka pakottavat sinut lukemaan sarjan yhdeltä istumalta.

Muita Fifty Shades of Greyn jälkeen “pakko lukea” kirjasarjoja ovat esimerkiksi Crossfire, Inside Out ja uunituore Hacker sarja joka vaikuttaa erittäin lupaavalta.

eroottiset kirjat