Tervetuloa kirja-aiheiselle sivustolle, jossa puidaan niin kaunokirjallisuuden klassikoita kuin tietokirjallisuuden uusimpia ihmeitäkin. Kauneinkirja.fi tarjoaa kattavaa tietoa ja viihdettä liittyen kirjojen maailmaan, runouteen, kirjailijoihin ja kirjoittamiseen yleensäkin. Olit sitten kiinnostunut kotimaisesta kirjallisuudesta ja uusista tulokkaista tai haet tietoa blogin kirjoittamiseen liittyen, sivustomme toimii luotettavana lähteenä ja innoittavana toverinasi.

Kauneinkirja.fi yhdistää sinut ja lukemattomat muut, kirjat ja ihmiset. Kun tarvitset uutta kirjasuositusta tai muuten vain kiinnostaa mitä kirjallisuuden saralla tapahtuu, on Kauneinkirja.fi apunasi. Tarjoamme tietoa niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin julkaisuista, elämäkerroista fantasiaan ja kauneimpiin runoihin. Alati muuttuvassa maailmassa lukeminen on jotain joka ei asemaansa menetä niin rentouttajana, viihdykkeenä kuin tavalla hankkia tietoakaan. Se kannattaa aina. Lukeminen kuuluu myös joka vuodenaikaan sekä elämäntilanteeseen, tavalla tai toisella ja on enemmän kuin vain itsensä sivistämistä – se vie sinut matkalle kun itse et voi lähteä, paikkoihin joista et ole haaveillutkaan.

Kirjallisuus on yksi kulttuurimme kannattavista voimista ja tärkeimmistä taiteenlajeista, ja Suomessa siitä onkin syytä olla ylpeä. Suomen kieli on jotain jota emme voi mistään muualta löytää, pidetään kauniista kielestämme siis huolta ja annetaan sille ansaitsemansa arvostus.