Seikkailijat Riku Rantala ja “Tunna” Milonoff tunnetaan paremmin nimellä Madventures. Heiltä on ilmestynyt kolme tuotantokautta samannimistä matkailuohjelmaa jossa he kiertävät ympäri maailmaa. Sarja eroaa muista matkaohjelmista, sillä nämä pojat eivät käy missään tavallisissa turistikohteissa. Jos siis haluaa kokeilla muita kuin turistikohteita, kannattaa madventures sarjaa vilkaista. Pojilta on ilmestynyt viisi aiheeseen liittyvää kirjaa joista löytyy tietoa eri matkakohteista, eri kulttuurien tapoja ja kuinka suunnitella ja toteuttaa erilaiset reppureissut. Vaikka reissaaminen ei olisi itselle ajankohtaista, kannattaa näitä kirjoja ehdottomasti vilkaista, saa paljon tietoa eri maiden kulttuureista ja kaikesta muusta.

Netistä löytyy videoklippejä poikien sarjoista, ja kirjastoilta kannattaa käydä heidän kirjojaan vilkaisemassa jos niitä ei halua itselleen ostaa. Kirjat ovat myös hyvä lahjavinkki ihan kenelle tahansa!

Rikusta ja Tunnasta puhutaan hyvin paljon ja he ovat olleet paljon esillä julkisuudessa. Heitä joko vihataan tai rakastetaan, kumpaan sinä kuulut?

seikkailijat